Obavijest  za pristupnike kojima je izmjerena povišena temperatura!

Obavijest za pristupnike kojima je izmjerena povišena temperatura!

Svi pristupnici kojima je izmjerena povišena temperatura i koji nisu bili u mogućnosti pristupiti razredbenom ispitu prema utvrđenom rasporedu mogu pristupiti razredbenom postupku sutra, 8. srpnja 2020. u 15.00 sati. Razredbeni ispit se za njih organizira u terminu od 15:00 – 17:00 h.

Pristupnici NE dolaze na ispit ako imaju povišenu tjelesnu temperaturu ili znakove akutne respiratorne bolesti koja može uključivati: povišenu tjelesnu temperaturu, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa. Pristupnik s ovim simptomima se javlja telefonom liječniku obiteljske medicine i epidemiologu.

Pristupnici su obvezni doći pred Fakultet pola sata (14:30) prije početka termina provjere predispozicija za razvoj sposobnosti sa zaštitnim maskama (najbolje jednokratnim medicinskim maskama, ali dopušta se nošenje i maski za lice i filtrirajućih polumaski).

Tijekom cijelog vremena boravak oko i u prostorijama Fakulteta pristupnici cijelo vrijeme nose medicinsku masku koja pokriva usta i nos.

Pristupnici su dužni ponijeti osobni dokument sa slikom (putovnicu ili osobnu iskaznicu).

Na vidljivo označenom mjestu, poštujući mjere socijalnog distanciranja (fizički razmak od 1,5 metra) pristupnici će pričekati upute nastavnika i zaposlenika zaduženih za provedbu razredbenog ispita.

Pristupnici su dužni u svakom trenutku voditi računa o osobnom zdravlju i zdravlju osoba koje ih okružuju!