Odluka o izboru temeljem javnog natječaja

Odluka o izboru temeljem javnog natječaja

Dekan prof. dr. sc. Siniša Opić, donosi Odluku:

I

Temeljem raspisanog javnog natječaja za radno mjesto III. vrste – stručni referent, interni naziv: stručni referent za studentske poslove u Čakovcu, jedan izvršitelj (m/ž) te sklapanje ugovora o radu na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Odsjek u Čakovcu, objavljenog na Internet stranicama HZZ-a, u trajanju od 17. srpnja 2020. do 25. srpnja 2020., oglasnim stranicama N.N.-a, br. NN 85/2020 od 22. srpnja 2020. te na Internet stranicama ustanove od 16. srpnja 2020., odabrana je pristupnica Karmen Zadravec koja ispunjava formalne uvjete natječaja – 1. SSS – srednja stručna sprema, 2. jedna (1) godina radnog staža, 3. poznavanje rada na računalu (MS Office). Povjerenstvo je utvrdilo da pristupnica Karmen Zadravec najbolje ispunjava kriterij prethodnog radnog iskustva, poznavanja rada na računalu (utemeljenog na postignutom rezultatu na dodatnom testiranju) kao i posjedovanja kompetencija (na temelju provedenoga razgovora) koje su nužne za radno mjesto stručnog referenta za studentske poslove u Čakovcu.

II

U roku do uključivo 30. srpnja 2020. prijavu na natječaj predalo je ukupno četrdeset šest (46) pristupnika, te je nakon provedenog postupka na temelju prijedloga Povjerenstva za provedbu javnog natječaja odlučeno kao u točki I. ove Odluke.

Odluku u cijelosti možete preuzeti ovdje – PDF Odluka o izboru temeljem javnog natječaja stručni referent za studentske poslove u Čakovcu 28.09. a2020!