Učiteljski fakultet pokreće suradnju s Universidad Atlántico Medio (UAM) i Magister, Španjolska

Učiteljski fakultet pokreće suradnju s Universidad Atlántico Medio (UAM) i Magister, Španjolska

U ponedjeljak 5. srpnja dekan Učiteljskog fakulteta prof. dr. sc. Siniša Opić primio je na sastanak predstavnicu Universidad Atlántico Medio (UAM) i Magister, s Kanarskih otoka, Španjolska – izv. prof. dr. sc. Danielu Cecic Mladinic.

Sastanku su prisustvovali prodekan za znanost, umjetnost i međunarodne odnose doc. dr. sc. Tin Perkov, predstojnica Katedre za obrazovanje učitelja engleskog jezika izv. prof. dr. sc. Ivana Cindrić, te iz Ureda za znanost i međunarodnu suradnju, Ana Perić i Ida Javorski Milošić.

Inozemna gošća posjetila je i Odsjek u Čakovcu gdje su je na sastanku primili prodekanica prof. dr. sc.  Blaženka Filipan-Žignić, voditelj Centra za cjeloživotno obrazovanje doc. prof. dr. sc. Goran Lapat, te s Katedre za prirodoslovlje Hrvoje Šlezak, predavač.

Oba sastanka bila su usredotočena na temu potpisivanja bilateralnog sporazuma i započinjanja zajedničkih programa u okviru Centra za cjeloživotno učenje Učiteljskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Osim glavne teme sastanka, izv. prof. dr. sc. Danieli Cecic Mladinic uručena je zahvalnica za održano gostujuće predavanje na temu „Upoznavanje Kanarskih otoka i školskog sustava Kraljevine Španjolske“, održanog u petak, 18. lipnja 2021.