Advent Sveučilišta u Zagrebu

Advent Sveučilišta u Zagrebu

Učiteljski fakultet – Studentski zbor Učiteljskog fakulteta organizira jedinstvenu humanitarnu akciju Advent Sveučilišta u Zagrebu na otvorenom u dvorištu zgrade u Savskoj cesti 77.

Studenti raznih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu će u ovo predblagdansko vrijeme tijekom 8 dana od 17. do 24. prosinca 2021. godine od 12 do 20 sati volontirati i izlagati svoje rukotvorine kako bi prikupili sredstva za pomoć najpotrebitijima. Prikupljena sredstva će biti donirana Dječjoj kući Zagreb iz Nazorove te udruzi Mali zmaj za pomoć djeci bez roditeljske skrbi i lošijeg socioekonomskog statusa.

Osim Učiteljskog fakulteta, u Adventu će sudjelovati i sastavnice Sveučilišta u Zagrebu: Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Prirodoslovno-matematički fakultet, Građevinski fakultet, Tekstilno-tehnološki fakultet, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Grafički fakultet i drugi, kao i pripadajući studentski zborovi i udruge.

Program je dostupan ovdje.