“Digitalna budućnost Europe” – Rasprava sa studentima

“Digitalna budućnost Europe” – Rasprava sa studentima

Europska komisija u suradnji s Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku, Europskim dokumentacijskim centrom Pravnog fakulteta u Osijeku te Europe Direct centrom u Osijeku nastavlja sa serijom konferencija o budućnosti Europe. Ovoga puta je tema digitalna budućnost, i to kako budući aktivni građani Europe vide razvoj digitalne transformacije. Regulacija digitalnog tržišta, budućnost digitalne industrije i Europska dimenzija razvoja su sve teme koje će biti dio rasprave kako bi usuglasili svoju viziju budućnosti, kako je vide mladi Osijeka!

Konferencija će se održati u utorak 14. prosinca 2021. od 13:30 do 15:00 sati u dvorani Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku.

Ovim putem Vas pozivamo na virtualno sudjelovanje, putem platforme Zoom.

Link za prijave jehttps://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_ZAZkJ-ZPTvOew-Kv3ddS8A

Sudionicima događanja uvodno će se kratko obratiti Ognian Zlatev, voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj i izv. prof. dr. sc. Tomislav Matić, dekan Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija – Osijek i Dubravka Šuica, potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju, video porukom.

Moderator događanja će biti Branko Baričević, bivši voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj.

Više o samom događaju možete pronaći na stranicama Europske komisije: https://ec.europa.eu/croatia/events/cofe-on-digital-future-in-osijek_hr