Natječaj za 2 radna mjesta i 4 naslovna

Natječaj za 2 radna mjesta i 4 naslovna

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU
Učiteljski fakultet, Savska cesta 77, Zagreb,
RASPISUJE NATJEČAJ
za izbor u:

  1. znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto I. vrste u znanstveno-nastavnom zvanju – redoviti profesor-prvi izbor, u znanstvenom području humanističkih znanosti, znanstveno polje: filologija, grana: kroatistika, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom, na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu – 1 izvršitelj (m/ž)
  2. naslovno (bez zasnivanja radnog odnosa) nastavno zvanje višeg predavača u znanstvenom području prirodnih znanosti, znanstveno polje: matematika – 1 izvršitelj (m/ž)
  3. naslovno (bez zasnivanja radnog odnosa) nastavno zvanje predavača u znanstvenom području prirodnih znanosti, znanstveno polje: matematika – 1 izvršitelj (m/ž)
  4. nastavno zvanje i na radno mjesto I. vrste u nastavnom zvanju – umjetnički savjetnik, u umjetničkom području, umjetničko polje: glazbena umjetnost, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom – 1 izvršitelj (m/ž).
  5. naslovno (bez zasnivanja radnog odnosa) nastavno zvanje predavača u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje: interdisciplinarne humanističke znanosti, grana: metodika nastavnih predmeta humanističkih znanosti – 1 izvršitelj (m/ž)
  6. naslovno (bez zasnivanja radnog odnosa) nastavno zvanje višeg predavača u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje: interdisciplinarne humanističke znanosti, grana: metodika nastavnih predmeta humanističkih znanosti – 1 izvršitelj (m/ž)

Uvjeti

Uz opće uvjete pristupnici na natječaj trebaju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (Narodne novine, 123/03, 198/03. – Uredba, 105/04, 174/04, 2/07 – OUSRH, 46/07, 45/09, 63/11, 94/13, 139/13, 101/14 – OiRUSRH, 60/15 – OUSRH, 131/17. – Uredba).

  1. Prijave za radna mjesta moraju sadržavati:
    • životopis (potpisan, najviše jedna kartica teksta);
    • potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (HZMO) o podatcima evidentiranim u bazi podataka HZMO-a, odnosno elektronički zapis;
    • presliku diplome o završenom studiju i/ili stečenom akademskom stupnju;
    • rješenje o priznavanju inozemne obrazovne kvalifikacije za one pristupnike koji su kvalifikaciju stekli u inozemstvu;
    • prikaz znanstvene, nastavne i stručne djelatnosti;
    • popis radova i separate radova relevantnih za izbor te podatke o znanstvenoj, nastavnoj i stručnoj djelatnosti;
    • presliku odluke (potvrde) o prethodnom izboru u zvanje ukoliko su birani;
    • dokaz o državljanstvu;
    • za strane državljane dokaz o poznavanju hrvatskog jezika prema Zajedničkom europskom referentnom okviru (B2 ili C1).
    • potvrdu o institucijskom istraživanju kvalitete nastavnog rada.

Dokumentaciju je potrebno dostaviti i u elektroničkom obliku (CD, u Wordu, osim separata radova). Rok za podnošenje prijava je 30 dana od objave natječaja. Na oglas se mogu javiti osobe oba spola. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostavljaju se u roku od 30 dana od dana od dana objave natječaja na gornju adresu, s naznakom: „Za natječaj“. Zakašnjele prijave i prijave bez dokaza o traženim uvjetima te popratnih, ovim natječajem traženih priloga, neće se razmatrati. Pristupnici će biti obaviješteni o rezultatima natječaja.

Obavještavaju se pristupnici da se ugovor o radu potpisuje za rad na sve tri lokacije Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: Zagreb, Čakovec i Petrinja, te da u slučaju zaposlenja mogu biti obvezani da rade na bilo kojoj od lokacija Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ili na više njih.
Prijavom na natječaj pristupnici izričito izražavaju suglasnost da Učiteljski fakultet u Zagrebu može, kao voditelj zbirke osobnih podataka, prikupljati i obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno zakonskim propisima. Pristupnici u svakom trenutku mogu zatražiti prestanak daljnje obrade osobnih podataka, odnosno njihovo brisanje slanjem zahtjeva na adresu elektroničke pošte: marin.zuzul[at]ufzg.hr. Ukoliko pristupnik zatraži prestanak daljnje obrade tijekom trajanja natječajnog postupka smatrati će se da je isti povukao svoju prijavu te se njegova prijava neće uzeti u obzir prilikom odabira te izuzeti iz daljnjeg razmatranja.

Natječaj (PDF) možete preuzeti ovdje – Natječaj 2022 2 radna mjesta i 4 naslovna 17. 6. 2022