Objavljen drugi krug Natječaja za Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2022./2023. – programske zemlje (KA131)

Objavljen drugi krug Natječaja za Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2022./2023. – programske zemlje (KA131)

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je 2. KRUG NATJEČAJA za mobilnost nastavnoga i nenastavnoga osoblja te za dolazak nenastavnoga osoblja iz tvrtki i znanstvenih ustanova izvan RH u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 (KA131) – Projekti mobilnosti unutar programskih zemalja u akademskoj godini 2022./2023. u sklopu projekta broj 2022-1-HR01-KA131-HED-000060894 Sveučilišta u Zagrebu (aktivan link na natječaj) za aktivnosti:

  • podučavanje (za nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica te za nenastavno osoblje iz tvrtki izvan RH)
  • kombinirana aktivnost podučavanja i osposobljavanja (za nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica)
  • osposobljavanje (za nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica).

 

Istaknute novine i važne informacije za ovaj Natječaj su kako slijedi:

  • realizacija mobilnosti u sklopu Drugog kruga Natječaja moguća u razdoblju od 1. travnja 2023. godine do 30. rujna 2023. godine
  • novina: kandidati za odlaznu mobilnost svoju prijavu na Natječaj u potpunosti predaje online
  • novina: prijava na Natječaj za dolazne predavače u potpunosti se dostavlja fizičkim putem
  • novina: uz standardno financiranje do 5 dana boravka, dodatno financiranje do 2 dana puta
  • podsjetnik: mogućnost dodatne financijske potpore za osobe s posebnim potrebama (Inclusion Support) te u slučaju visokih troškova putovanja (Exceptional costs for expensive travel)
  • Objava prvih rezultata Drugog kruga Natječaja očekuje se u veljači 2023. godine

 

Rok za online  prijavu (odlazno osoblje) te za slanje prijavne dokumentacije za odlazno osoblje je četvrtak, 22. prosinca 2022. u 12 sati (podne).

 

Za ishođenje dokumentacije od Učiteljskog fakulteta, molimo prijavitelje da poštuju internu proceduru sadržanu u ovoj OBAVIJESTI.

Molimo prijavitelje da pažljivo pročitaju tekst Natječaja i Upute uz Natječaj te da se upoznaju s prijavnom dokumentacijom.

Ured za znanost i međunarodnu suradnju () stoji na raspolaganju za sva moguća pitanja ili nedoumice u vezi s prijavom na ovaj Natječaj.

 

Važna napomena: ažuran popis partnera dostupan je ovdje. Crveno označeni su partneri unutar UNIC saveza, https://www.unic.eu/en.