Objava natječaja – radna mjesta docenata

Objava natječaja – radna mjesta docenata

KLASA: 112-01/23-03/08

URBROJ: 251-378-04-23-2

Zagreb, 25. travnja 2023.

SVEUČILIŠTE U Zagrebu

Učiteljski fakultet, Savska cesta 77, Zagreb,

RASPISUJE NATJEČAJ

za izbor u:

  1. znanstveno-nastavno radno mjesto docenta, u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno polje: psihologija, na Katedri za psihologiju, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom – 1 izvršitelj (m/ž)
  2. znanstveno-nastavno radno mjesto docenta, u znanstvenom području prirodnih znanosti, znanstveno polje: matematika, (za kolegije iz metodike matematike) na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom – 1 izvršitelj (m/ž)
  3. znanstveno-nastavno radno mjesto docenta, u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno polje: pedagogija, na Katedri za pedagogiju i didaktiku, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom – 1 izvršitelj (m/ž)
  4. znanstveno-nastavno radno mjesto docenta, u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno polje: pedagogija, na Katedri za pedagogiju i didaktiku, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom – 1 izvršitelj (m/ž)
  5. znanstveno-nastavno radno mjesto docenta, u interdisciplinarnim područjima znanosti, znanstveno polje: geografija, na Katedri za prirodoslovlje, geografiju i povijest, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom – 1 izvršitelj (m/ž)

Uvjeti

Uz opće uvjete pristupnici na natječaj trebaju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti (NN 119/2022).

Prijave za radno mjesto moraju sadržavati:

  • prijavu
  • životopis (potpisan, najviše jedna kartica teksta);
  • potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (HZMO) o podatcima evidentiranim u bazi podataka HZMO-a, odnosno elektronički zapis;
  • presliku diplome o završenom studiju i/ili stečenom akademskom stupnju;
  • rješenje o priznavanju inozemne obrazovne kvalifikacije za one pristupnike koji su kvalifikaciju stekli u inozemstvu;
  • prikaz znanstvene, nastavne i stručne djelatnosti;
  • popis radova i separate radova relevantnih za izbor te podatke o znanstvenoj, nastavnoj i stručnoj djelatnosti;
  • presliku odluke (potvrde) o prethodnom izboru u zvanje ukoliko su birani;
  • dokaz o državljanstvu;
  • za strane državljane dokaz o poznavanju hrvatskog jezika prema Zajedničkom europskom referentnom okviru (B2 ili C1).
  • potvrdu o institucijskom istraživanju kvalitete nastavnog rada, ukoliko ju pristupnik ima.

 

Napomena: Za radno mjesto pod brojem 3. (docent u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno polje: pedagogija, na Katedri za pedagogiju i didaktiku) prednost će se dati kandidatima sa znanstvenim interesom iz područja pedagogije ranog i predškolskog odgoja.

 

Napomena: Za radno mjesto pod brojem 4. (docent u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstveno polje: pedagogija, na Katedri za pedagogiju i didaktiku) prednost će se dati kandidatima koji su sudjelovali u domaćim i međunarodnim kompetitivnim znanstvenim projektima.

 

Dokumentaciju je potrebno dostaviti u elektroničkom obliku, na adresu elektroničke pošte:

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od objave natječaja. Na oglas se mogu javiti osobe oba spola. Zakašnjele prijave i prijave bez dokaza o traženim uvjetima te popratnih, ovim natječajem traženih priloga, neće se razmatrati. Pristupnici će biti obaviješteni o rezultatima natječaja. Obavještavaju se pristupnici da se ugovor o radu potpisuje za rad na sve tri lokacije Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: Zagreb, Čakovec i Petrinja, te da u slučaju zaposlenja mogu biti obvezani da rade na bilo kojoj od lokacija Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ili na više njih.

Prijavom na natječaj pristupnici izričito izražavaju suglasnost da Učiteljski fakultet u Zagrebu može, kao voditelj zbirke osobnih podataka, prikupljati i obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno zakonskim propisima. Pristupnici u svakom trenutku mogu zatražiti prestanak daljnje obrade osobnih podataka, odnosno njihovo brisanje slanjem zahtjeva na adresu elektroničke pošte: . Ukoliko pristupnik zatraži prestanak daljnje obrade tijekom trajanja natječajnog postupka smatrati će se da je isti povukao svoju prijavu te se njegova prijava neće uzeti u obzir prilikom odabira te izuzeti iz daljnjeg razmatranja.

 

Oglas Natječaja u PDF-u možete preuzeti ovdje – radna mjesta docenta i asistenata.