Objavljen prvi krug Natječaja za Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2023./2024. – programske zemlje (KA131)

Objavljen prvi krug Natječaja za Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2023./2024. – programske zemlje (KA131)

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je  1. KRUG NATJEČAJA za Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2023./2024. – programske zemlje (KA131) (aktivan link na natječaj) za aktivnosti:

  • podučavanje (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica te nenastavno osoblje iz tvrtki i znanstvenih ustanova izvan RH)
  • kombinirana aktivnost podučavanja i osposobljavanja (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica)
  • osposobljavanje (nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica).

Istaknute novine i važne informacije za ovaj Natječaj su kako slijedi:

  • realizacija mobilnosti u sklopu Prvog kruga Natječaja moguća u razdoblju od 1. listopada 2023. godine do 30. rujna 2024. godine
  • NOVOST: prijava dolaznih predavača iz stranih tvrtki/znanstvenih ustanova sastavnica šalje elektronskim putem, a Središnji će ured primitak prijave potvrdit će e-mailom
  • podsjetnik: mogućnost dodatne financijske potpore za osobe s invaliditetom / specifičnim fizičkim, mentalnim ili zdravstvenim okolnostima (Inclusion Support) te u slučaju visokih troškova putovanja (Exceptional costs for expensive travel) 
  • Objava prvih rezultata Prvog kruga Natječaja planira se u srpnju 2023. godine.

Rok za online  prijavu (odlazno osoblje) te za slanje prijavne dokumentacije za odlazno osoblje je srijeda, 17. svibnja 2023. u 12 sati (podne).

Za ishođenje dokumentacije od Učiteljskog fakulteta, molimo prijavitelje da poštuju internu proceduru sadržanu u ovoj OBAVIJESTI(obavijest u privitku!)

Molimo prijavitelje da pažljivo pročitaju tekst Natječaja i Upute uz Natječaj te da se upoznaju s prijavnom dokumentacijom.

Ured za znanost i međunarodnu suradnju () stoji na raspolaganju za sva moguća pitanja ili nedoumice u vezi s prijavom na ovaj Natječaj.

Važna napomena: ažuran popis partnera dostupan je ovdje. Crveno označeni su partneri unutar UNIC saveza, https://www.unic.eu/en. (dokument u privitku)