Odluka temeljem raspisanog javnog natječaja – radno mjesto referenta – Čakovec

Odluka temeljem raspisanog javnog natječaja – radno mjesto referenta – Čakovec

Dekan Učiteljskog fakulteta je donio odluku temeljem raspisanog javnog natječaja za radno mjesto III. vrste – stručni referent, interni naziv: stručni referent za studentske poslove u Čakovcu, jedan izvršitelj (m/ž) te sklapanje ugovora o radu na određeno vrijeme do povratka zaposlenice na radno mjesto sa rodiljnog dopusta ili roditeljskog dopusta ili bolovanja, u punom radnom vremenu, na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Odsjek u Čakovcu, objavljenog na Internet stranicama HZZ-a, u trajanju od 26. svibnja 2021. do 04. lipnja 2021., oglasnim stranicama N.N.-a, br. NN 59/2021 od 28. svibnja 2021. te na Internet stranicama ustanove od 26. svibnja 2021., odabrana je pristupnica Vanessa Šarić koja ispunjava formalne uvjete natječaja – 1. SSS – srednja stručna sprema, 2. jedna (1) godina radnog staža, 3. poznavanje rada na računalu (MS Office). Povjerenstvo je utvrdilo da pristupnica Vanessa Šarić najbolje ispunjava kriterij prethodnog radnog iskustva, poznavanja rada na računalu (utemeljenog na postignutom rezultatu na testiranju) kao i posjedovanja kompetencija (na temelju provedenoga razgovora) koje su nužne za radno mjesto stručnog referenta za studentske poslove u Čakovcu.

U roku do uključivo 07. lipnja 2021. prijavu na natječaj predalo je ukupno dvanaest (12) pristupnika, te je nakon provedenog postupka na temelju prijedloga Povjerenstva za provedbu javnog natječaja odlučeno kao u točki I. ove Odluke.

Službenu Odluku (PDF) možete preuzeti ovdje – Odluka o izboru temeljem javnog natječaja stručni referent za studentske poslove u Čakovcu ZAMJENA na određeno 30. 6. 2021.