Neslužbeni i privremeni rezultati Provjere predispozicija za razvoj posebnih sposobnosti – srpanj 2023.

Neslužbeni i privremeni rezultati Provjere predispozicija za razvoj posebnih sposobnosti – srpanj 2023.

Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu objavljuje privremene, neslužbene rezultate Provjere predispozicija za razvoj posebnih sposobnosti održanih od 3. do 5. srpnja 2023. godine u Čakovcu, Petrinji i Zagrebu.

Rezultati su poredani abecedno, prema šifri koja se sastoji od prva dva slova imena, prva dva slova prezimena i zadnjih pet znamenki OIB-a.

U prvom stupcu se nalazi ŠIFRA, drugi stupac “KIN” su bodovi kineziološke provjere, stupac “GOV” su bodovi provjere govora, stupac “GLA” su bodovi glazbene provjere i stupac “LIK” su bodovi likovne provjere. U stupcu “UKUPNO” se nalazi ukupno ostvareni broj bodova (bez bodova za dodatna učenička postignuća – prema Natječaju). Bodovi za dodatna učenička postignuća (prema uvjetima iz Natječaja za upis studenata u I. godinu sveučilišnih preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih te stručnih preddiplomskih studija u akademskoj godini 2022./2023) biti će upisani u sustav Postani student.

Rok za prigovor je 48 sati od trenutka objave (9. srpnja 2023. u 12:00).

Ukupan broj bodova je učitan i u sustav Postani student.

Prigovori se podnose isključivo putem e-pošte na adresu prigovor[at]ufzg.hr

Svi prigovori će se provjeriti i na njih će se odgovoriti na adresu e-pošte s koje ste ih poslali. Na prigovore će biti odgovoreno u ponedjeljak, 10. srpnja 2023. tijekom dana.

PDF datoteku s rezultatima možete preuzeti ovdje – Privremeni, neslužbeni rezultati Provjere predispozicija za razvoj posebnih sposobnosti – UFZG – srpanj 2023.