Odluka o izboru – asistent

Odluka o izboru – asistent

 

KLASA: 112-01/23-03/06

URBROJ: 251-378-04-23-17

Zagreb, 11. srpnja 2023.

 

Na temelju članka 40. Zakona o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti (NN 119/2022), te članka 41. Statuta Učiteljskog fakulteta, u postupku izbora u suradničko radno mjesto asistenta, u znanstvenom području humanističkih znanosti, znanstveno polje: filologija, grana: germanistika, na Katedri za obrazovanje učitelja njemačkog jezika – interkulturalna germanistika, na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, na određeno vrijeme, s punim radnim vremenom, Fakultetsko vijeće na 10. redovitoj sjednici u ak. god. 2022./2023., održanoj 11. srpnja 2023. donosi sljedeću

ODLUKU

Izabire se Juraj Ozmec u suradničko radno mjesto asistenta, u znanstvenom području humanističkih znanosti, znanstveno polje: filologija, (grana: germanistika), na Katedri za obrazovanje učitelja njemačkog jezika – interkulturalna germanistika, na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, na određeno vrijeme, s punim radnim vremenom.

 

Obrazloženje

Fakultetsko vijeće Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, svojom Odlukom KLASA: 112-01/23-03/06 URBROJ: 251-378-04-23-1 od 28. ožujka 2023. pokrenulo je postupak za izbor u: (2.) suradničko radno mjesto asistenta, u znanstvenom području humanističkih znanosti, znanstveno polje: filologija, grana: germanistika, na Katedri za obrazovanje učitelja njemačkog jezika – interkulturalna germanistika, na određeno vrijeme, s punim radnim vremenom – 1 izvršitelj (m/ž). Istom Odlukom Fakultetskog vijeća imenovano je Stručno povjerenstvo u sastavu: prof. dr. sc. Ana Petravić, Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Blaženka Filipan-Žignić, Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Velimir Piškorec, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Na natječaj, objavljen u Narodnim novinama br. 45/2023 od 26. travnja 2023., na The EURAXESS Jobs Portal Team od 24. travnja 2023. i web stranici Učiteljskog fakulteta 20. travnja 2023. javili su se: Juraj Ozmec i Lana Matičević. Lana Matičević obavijestila je Fakultet da povlači prijavu na natječaj.

Stručno povjerenstvo je utvrdilo da jedini pristupnik Juraj Ozmec ispunjava formalne uvjete natječaja. Temeljem navedenog Stručno povjerenstvo predložilo je Fakultetskom vijeću Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu da se Juraj Ozmec izabere u suradničko radno mjesto asistenta, u znanstvenom području humanističkih znanosti, znanstveno polje: filologija, (grana: germanistika), na Katedri za obrazovanje učitelja njemačkog jezika – interkulturalna germanistika na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, na određeno vrijeme, s punim radnim vremenom. Nakon provedenog tajnog glasovanja, natpolovičnom većinom glasova nazočnih članova Fakultetskog vijeća, donijeta je odluka kao u dispozitivu.

 

Odluku možete vidjeti ovdje.