STOO2 – Suvremene teme u odgoju i obrazovanju 2022.

STOO2 – Suvremene teme u odgoju i obrazovanju 2022.

Pozivamo Vas da sudjelujete na 2. Međunarodnoj znanstvenoj i umjetničkoj konferenciji “Suvremene teme u odgoju i obrazovanju” koja će se održati u svibnju 2022. godine. STOO2 organiziraju profesionalni istraživači, znanstvenici, i akademici koji su zainteresirani za iznošenje svojih stavova i interesa na specijaliziranoj konferenciji o odgoju i obrazovanju djece i širenje svojih akademskih mreža. Konferencije osnovnoškolskog obrazovanja pružaju jedinstvenu priliku za pripremu te razvoj novih teorija, budućih projekata i postavljanje akademskih prioriteta u suradnji s vodećim znanstvenicima i istraživačima, višim predavačima, govornicima svjetske klase i partnerima s konferencija za javno obrazovanje iz cijelog svijeta. Organizacijski odbor 2. Međunarodne i znanstvene konferencije raduje se suradnji s Vama te Vam želi dobrodošlicu na konferenciju u suorganizaciji Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti te Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Produljen rok za prijavu i registraciju za sudjelovanje na 2. Međunarodnoj znanstvenoj i umjetničkoj konferenciji “Suvremene teme u odgoju i obrazovanju” u suorganizaciji Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti te Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Prijava i registracija produžuje se do 9. siječnja 2022. godine.

Sažetak se može prijaviti do 9. siječnja 2022. godine na poveznici: https://conferences.ufzg.hr/ojs/index.php/STOO_2 . Nakon toga roka prijava sažetaka više nije moguća.

Obavijest o prihvaćanju sažetaka za izlaganje produžuje se do 31. 12. 2021. 25. siječnja 2022.

Prijavu i registraciju na konferenciju možete napraviti na sljedećoj poveznici https://www.stoo2.com

Također vas obavještavamo o odluci Uprave fakulteta kojom se odobrava popust djelatnicima Učiteljskog fakulteta. Kotizacija za djelatnike fakulteta iznosi 1000kn.