Objavljen prvi krug Natječaja za Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2022./2023. – programske zemlje (KA131)

Objavljen prvi krug Natječaja za Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2022./2023. – programske zemlje (KA131)

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je

PRVI KRUG NATJEČAJA za mobilnost nastavnoga i nenastavnoga osoblja te za dolazak nenastavnoga osoblja iz tvrtki i znanstvenih ustanova izvan RH u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 (KA131) – Projekti mobilnosti unutar programskih zemalja u akademskoj godini 2022./2023. u sklopu projekta broj 2022-1-HR01-KA131-HED-000060894

za aktivnosti:

  • podučavanje (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica te nenastavno osoblje iz tvrtki i znanstvenih ustanova izvan RH)
  • kombinirana aktivnost podučavanja i osposobljavanja (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica)
  • osposobljavanje (nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica).

Rok za online prijavu (odlazno osoblje) te za slanje prijavne dokumentacije za odlazno osoblje petak, 8. srpnja 2022. u 12 sati (podne).

Za ishođenje dokumentacije od Učiteljskog fakulteta, molimo prijavitelje da poštuju internu proceduru sadržanu u ovoj OBAVIJESTI.

Molimo prijavitelje da pažljivo pročitaju tekst Natječaja i Upute uz Natječaj te da se upoznaju s prijavnom dokumentacijom.

Ured za znanost i međunarodnu suradnju (iro[at]ufzg.hr) stoji na raspolaganju za sva moguća pitanja ili nedoumice u vezi s prijavom na ovaj Natječaj.