Objavljen Drugi krug Natječaja za Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2023./2024. – programske zemlje (KA131)

Objavljen Drugi krug Natječaja za Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2023./2024. – programske zemlje (KA131)

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je 2. KRUG NATJEČAJA za Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2023./2024. – programske zemlje (KA131)  za aktivnosti:

  • podučavanje (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica te nenastavno osoblje iz tvrtki i znanstvenih ustanova izvan RH)
  • kombinirana aktivnost podučavanja i osposobljavanja (nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica)
  • osposobljavanje (nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu i sastavnica).

 

Istaknute novine i važne informacije za ovaj Natječaj su kako slijedi:

  • realizacija mobilnosti u sklopu Drugog kruga Natječaja moguća u razdoblju od 1. travnja 2024. godine do 30. rujna 2024. godine
  • NOVOST: prijava dolaznih predavača iz stranih tvrtki/znanstvenih ustanova sastavnica šalje elektronskim putem, a Središnji će ured primitak prijave potvrditi e-mailom
  • podsjetnik: mogućnost dodatne financijske potpore za osobe s invaliditetom / specifičnim fizičkim, mentalnim ili zdravstvenim okolnostima (Inclusion Support) te u slučaju visokih troškova putovanja (Exceptional costs for expensive travel)
  • Objava prvih rezultata Drugog kruga Natječaja planira se najranije u drugoj polovici veljače 2024. godine

 

 

Rok za online prijavu: srijeda,  20. prosinca  2023. u 12 sati (podne)

Za ishođenje dokumentacije od Učiteljskog fakulteta, molimo prijavitelje da poštuju internu proceduru sadržanu u ovoj OBAVIJESTI.

Molimo prijavitelje da pažljivo pročitaju tekst Natječaja i Upute uz Natječaj te da se upoznaju s prijavnom dokumentacijom.

Ured za znanost i međunarodnu suradnju () stoji na raspolaganju za sva moguća pitanja ili nedoumice u vezi s prijavom na ovaj Natječaj.