Odgoda  nastave

Odgoda nastave

Odgađa se sva nastava planirana u prostorijama Fakulteta na sve tri lokacije (Čakovec, Petrinja, Zagreb) od 14. ožujka 2020. godine (neovisno o broju studenata u grupi). Upućujemo studente i djelatnike da prate mrežne stranice i koriste 2CO2 sustav za učenje na daljinu.

Do daljnjega, odgađaju se svi sastanci – dekanovog užeg tima, Dekanskog kolegija, sjednice odsjeka, Fakultetskog vijeća i svi drugi oblici okupljanja u prostorijama Fakulteta.

Na sastanku Stručnih službi Fakulteta koji je upravo održan zaključeno je da, sukladno novonastaloj situaciji pogoršane epidemiološke situacije vezane uz COVID-19, a sukladno odluci Vlade RH i Stožera civilne zaštite RH o obustavi nastave od ponedjeljka 16. 3. 2020., dopisom Ministarstva i Odlukom rektora o postupanju za Sveučilište u Zagrebu od 13. ožujka 2020., te izjavama Predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića i Predsjednika RH Zorana Milanovića, Fakultet neće raditi za vanjske korisnike do daljnjega, odnosno, do normalizacije situacije.

Rad Stručnih službi bit će sveden na minimum.

Upućuje se stranke na korištenje e-pošte za postavljanje upita i podnošenje zamolbi/zahtjeva.

Podsjećamo na e-adrese stručnih službi:

KNJIŽNIČNA SLUŽBA – knjiznica[at]ufzg.hr
STUDENTSKA REFERADA ZAGREB – referada[at]ufzg.hr
STUDENTSKA REFERADA PETRINJA – referada.pt[at]ufzg.hr
STUDENTSKA REFERADA ČAKOVEC – referadack[at]ufzg.hr
TEHNIČKA & INFORMATIČKA SLUŽBA – tehnika[at]ufzg.hr
RAČUNOVODSTVO – irena.tadic[at]ufzg.hr
KADROVSKA SLUŽBA – stojan.kresic[at]ufzg.hr
OPĆI PRAVNI POSLOVI – marin.zuzul[at]ufzg.hr
TAJNICA FAKULTETA – lidija.maricic[at]ufzg.hr
TAJNICA ODSJEKA U PETRINJI – ljubica.kovacevic[at]ufzg.hr
VODITELJICA UREDA ZA POSLIJEDIPLOMSKE STUDIJE (ČAKOVEC) –
TAJNICA U UREDU DEKANA – dekanat[at]ufzg.hr

Zasad i dalje ostaje na snazi uputa o obavještavanju Uprave Fakulteta o boravku u inozemstvu studenata i djelatnika u inozemstvu u proteklih 14 dana (od 25.2.2020.) putem e-maila: koronavirus[at]ufzg.hr koja je danas objavljena na mrežnim stranicama Fakulteta.

Nalazimo se u situaciji koju je teško predvidjeti, stoga Vas molimo da za razvoj situacije pratite mrežne stranice Fakulteta i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.