Posjet predstavnica španjolskog sveučilišta Universidad del Atlántico Medio Učiteljskome fakultetu

Posjet predstavnica španjolskog sveučilišta Universidad del Atlántico Medio Učiteljskome fakultetu

Prorektorica za studentska pitanja i dekanica Učiteljskog fakulteta sveučilišta Universidad del Atlántico Medio iz grada Las Palmas de Gran Canaria, Kanarski otoci, Španjolska, prof. dr. sc. Ana María González Martín i voditeljica Odjela za mobilnost i međunarodne odnose izv. prof. dr. sc. Daniela Cecic Mladinic boravile su u utorak, 30. kolovoza 2022. na Učiteljskome fakultetu u sklopu službenog posjeta prorektorice prof. dr. sc. González Martín Zagrebu, tijekom kojeg je održala niz sastanaka s partnerskim fakultetima.

Tijekom sastanka s dekanom prof. dr. sc. Sinišom Opićem razgovaralo se o mogućnostima suradnje kroz Erasmus+ program mobilnosti, kao i o mogućoj suradnji kroz zajednička istraživanja.

Prorektorica prof. dr. sc. González Martín i izv. prof. dr. sc. Cecic Mladinic najavile su održavanje međunarodne konferencije The V Blended Conference in Bilingual and International Education, for Bilingual Education Professionals, koja će se 23. i 24. rujna održati na sveučilištu Universidad del Atlántico Medio.

Prilikom posjeta dekan prof. dr. sc. Opić zahvalio je prorektorici González Martín na dolasku i izrazio nadu da će dva fakulteta nastaviti razvijati suradnju kako je predloženo na sastanku.

Dekan prof. dr. sc. Opić prilikom uručenja zahvalnice prorektorici González Martín

Predstavnice Sveučilišta del Atlantico Medio i Ureda za međunarodnu suradnju UFZG-a s gđom prorektoricom i g. dekanom