Obavijest o održavanju nastave

Obavijest o održavanju nastave

Cijenjene kolegice i kolege, poštovani i dragi studenti,

zgrada Učiteljskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na adresi Savska cesta 77 pretrpjela je znatna oštećenja u potresu 22. ožujka 2020., zbog čega zahtijeva kvalitetnu i sveobuhvatnu poslijepotresnu obnovu. Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu dodijeljena su bespovratna financijska sredstva po provedenom postupku dodjele bespovratnih sredstava u okviru Poziva na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava „Obnova infrastrukture i opreme u području obrazovanja oštećene potresom“.

Zbog preseljenja u zamjenski prostor, a uslijed organizacijskih izazova kako bi se osigurala kvaliteta nastavnog procesa, nastava će se iznimno tijekom siječnja 2023. izvoditi u online obliku na svim studijskim programima, a u skladu s važećim dopusnicama.

Ispitni rokovi tijekom veljače 2023. godine organizirat će se u kontaktnom obliku, odnosno u optimalnom obliku koji omogućuje valjanu provjeru ishoda učenja na pojedinom kolegiju.

Ljetni semestar u akademskoj godini 2022./2023. organizirat će se u adekvatnom zamjenskom prostoru.

Sve informacije o organizaciji i izvedbi nastave u ljetnom semestru biti će pravodobno objavljene na mrežnim stranicama Fakulteta.

Cjelovita obnova zgrade Učiteljskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu znači ogroman iskorak u sigurnosti za sve zaposlenike, studente, nastavnike i učenike koji borave u zgradi. Budući da se u zgradi osim Fakulteta nalaze i dvije škole, razlog za obnovu još je i veći. Naravno, cjelovita obnova zgrade utjecat će i na kvalitetu nastave budućih generacija naših studenata.

Stoga se nadamo vašem razumijevanju i podršci u idućem razdoblju kako bismo što lakše prebrodili izazove koje ova zahtjevna situacija stavlja pred sve nas.

S poštovanjem,

Uprava Fakulteta