Erasmus+ kombinirani intenzivni program (blended intensive programme, BIP)

Erasmus+ kombinirani intenzivni program (blended intensive programme, BIP)

U organizaciji Sveučilišta u Granadi iz Španjolske proveden je kombinirani intenzivni program “Active methodologies in the training of future teachers of foreign languages in Early Childhood Education” u kojemu su, uz organizatore, sudjelovali profesori i studenti Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i partneri sa Sveučilišta primijenjenih znanosti Häme iz Finske.

Devetero studenata našega fakulteta iz Središnjice u Zagrebu i s Odsjeka u Petrinji sa svojim profesoricama (izv. prof. dr. sc. Ivana Cindrić, izv. prof. dr. sc. Alenka Mikulec, doc. dr. sc. Vendi Franc, Tea Gavrilović-Smolić, prof., viša predavačica i Božica Vuić, prof., predavačica) boravili su od 6. 5. 2024. do 10. 5. 2024. na Sveučilištu u Granadi. Ondje su sudjelovali u aktivnostima kojima je cilj bio razmijeniti znanja vezana uz poučavanje engleskoga kao stranoga jezika u vrlo ranoj dobi.

Tijekom boravka, dogovoren je nastavak suradnje kroz buduće kombinirane intenzivne programe u koje će biti uključeni studenti i profesori ovih triju visokoškolskih institucija.