Održane 6. Sportske igre studenata sjeverozapadne Hrvatske na Odsjeku u Čakovcu

Održane 6. Sportske igre studenata sjeverozapadne Hrvatske na Odsjeku u Čakovcu

U četvrtak, 8. svibnja 2024. godine, u novoj balon dvorani te na sportskim terenima Odsjeka Učiteljskoga fakulteta u Čakovcu održane su 6. Sportske igre studenata sjeverozapadne Hrvatske kojima su ove godine domaćini bili Odsjek Učiteljskoga fakulteta u Čakovcu i Međimursko veleučilište.

Sportske igre okupile su više od dvjesto studenata s fakulteta domaćina te s Fakulteta organizacije i informatike, Veleučilišta u Bjelovaru i Veleučilišta u Križevcima.

Na otvorenju 6. Sportskih igara studenata sjeverozapadne Hrvatske sudionicima su se obratili župan Međimurske županije Matija Posavec, ravnatelj  Studentskoga centra Nenad Milijaš, tajnik Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije Tomica Jakopec, dekan MEV-a doc. dr. sc. Igora Klopotan te prodekanica čakovečkoga Odsjeka UF-a prof. dr. sc. Blaženka Filipan-Žignić. Pritom su svi oni posebno naglasili važnost takvih manifestacija za promociju visokoškolskih ustanova, ali i za razvoj rekreativnoga sporta poželjevši svim sudionicima fair play igru, dobro druženje i zabavu.