Obavijest za studente s prebivalištem u Sisačko-moslavačkoj županiji

Obavijest za studente s prebivalištem u Sisačko-moslavačkoj županiji

Ministarstvo znanosti i obrazovanja osiguralo je sredstva Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu za nabavu određenog broja prijenosnih računala u svrhu pomoći studentima i zaposlenicima na području pogođenom potresom 29.12.2020. u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Dekan fakulteta prof. dr. sc. Siniša Opić donio je Odluku o imenovanju Povjerenstva (Klasa: 602-04/21-07/01, Urbroj: 251-378-01-21-9 od 8. veljače 2021.) koje će na temelju kriterija podijeliti prijenosna računala redovitim i izvanrednim studentima s prebivalištem u Sisačko-moslavačkoj županiji koji zbog štete nastale potresom nemaju mogućnosti pratiti nastavu i izvršavati studentske obveze. Studenti koji ostvaruju pravo na pomoć u vidu računalne opreme zadužit će prijenosna računala do kraja ove akademske godine, s mogućnošću produljenja zaduženja računala do kraja akademske godine 2021./2022.

Studenti s prebivalištem u Sisačko-moslavačkoj županiji trebaju se javiti e-poštom voditeljici Studentske referade na e-mail i priložiti kopiju osobne iskaznice iz koje se vidi prebivalište, fotografiju oštećenog objekata u potresu s vidljivom naljepnicom, odnosno oznakom razine oštećenja objekta.

Sukladno kriterijima za dodjelu računalne opreme pravo prvenstva imaju studenti s crvenom oznakom na objektu stanovanja, nakon njih pravo mogu ostvariti studenti koji imaju stambeni objekt označen žutom oznakom, a treću kategoriju čine studenti čiji stambeni objekti imaju zelenu oznaku U2.

Napominjemo da pravo na dodjelu ima jedan član kućanstva.

Prijave studenata će se zaprimati zaključno do četvrtka, 18. veljače 2021. do 15 sati.

Izv. prof. dr. sc. Višnja Rajić,

prodekanica za nastavu i studente

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *